Klacht: van lier van gurp

op 29 december 2016 over Sanitair Totaal in de categorie Badkamer bedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb veel tegels bij u besteld en afgenomen en betaald ,de tegels konden we niet binnen 48 uur nakijken ,te veel dozen en de tegelzetter begint aan een doos ,nu zat er bijna in ieder door een kapotte tegel met de hoek stuk. Ik moet nu 2 dozen bij bestellen die niet nodig waren…..is heeeeeel vervelend .voor de tegelzetter en voor mijn portemonee.

cjm van lier van gurp

Gewenste Oplossing:

ben tevreden over de tegels maar erg ontevreden over de vele kapotte tegels kost mij geld...........

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sanitair Totaal over deze klacht.

Bericht van Sanitair Totaal

10 maanden geleden - Deze is inmiddels opgelost

Alle klachten die gemeld zijn door vangurp