Klacht: v bucks fortnite

op 18 februari 2018 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wilde 20 euro aan fortnite besteden, dus ik moest 2 keer 1000 v bucks kopen. de eerste keer ging het goed, maar bij de 2e keer kreeg ik de v bucks er niet bij. toen heb ik het nog een aantal keer geprobeerd en na een tijdje stonden er ineens 9000 v bucks op mijn account en dat is 90 euro.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik 70 euro terug krijg en als de 7000 v bucks van mijn account weg zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door daniel meijers