Klacht: contact UPS

123456robin op 11 november 2022 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer contact te zoeken met UPS en heb al 5 verschillende medewerkers aan de telefoon gehad. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Mijn verhaal is heel uitgebreid, ik wil graag een email kunnen sturen voor extra toelichting. UPS zegt: je moet contact opnemen met de verzender. De verzender zegt: Wij kunnen niet meer traceren, je moet zelf contact opnemen met UPS. UPS zegt nu: Er is geen pakket… Zender heeft niets verzonden. Terwijl ik gisteren een bericht kreeg van UPS dat de zending vandaag afgeleverd zou worden… Vandaag het bericht dat de zending geannuleerd is. En nergens meer te traceren!! Waar gaat het mis??

Gewenste Oplossing:

Ik wil weten waar mijn pakket is... 33 stuks a 15 kilo per stuk. Waar zijn ze? Of op zijn minst te woord gestaan via de klantenservice. Niet 5x een andere medewerker die niets oplost en je elke keer opnieuw je verhaal kunt doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar UPS over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door UPS in behandeling genomen

Bericht van UPS

10 maanden geleden - Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Uiteraard kan ik me goed voorstellen dat u graag wilt weten waar en/of wanneer u het pakket kan verwachten. Echter, heb ik een geldig tracking nummer nodig om het pakket te traceren. Als u mij kunt voorzien van het tracking nummer dat begint met 1Z dan ga ik direct voor u aan de slag. Ik zie u antwoord graag tegemoet! UPS Customer Service The Netherlands Belgium

Reactie van de melder van de klacht 123456robin

10 maanden geleden - 1Z1W34X86826650614 dit is de tracking die ik gisteren heb ontvangen voor aflevering. 1Z057V176829353488 deze kreeg ik van mijn leverancier maar na wijzigen van het adres lijkt deze niet meer beschikbaar. Ik heb een hele mail met uitleg en tracking nummers klaarstaan. Waar kan ik deze naartoe verzenden?

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat UPS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

UPS

Heeft op 15 november 2022 om 16:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

123456robin

Heeft op 15 november 2022 om 16:42 geantwoord

Helaas geeft dit geen oplossing. De afzender geeft aan dat zij het pakket niet meer kunnen traceren, aangezien ik gebruik heb gemaakt van de (gratis) adres wijziging. De afzender kan het pakket niet meer traceren omdat deze een nieuw tracking nummer krijgt na adres wijziging.

Alle klachten die gemeld zijn door 123456robin