Klacht: Unieke code

op 01 september 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na inkopen bij Kruitvat Ambachtsland een unieke code gekregen om in te vullen op de site van het kruidvat,voor het winnen van een auto of een goed thuiskomen pakket ter waarde van 155 Euro, na bevestigen code kreeg ik de melding dat ik 100 gram schepsnoep zou krijgen, maar dan moest ik er eerst 300 gram kopen, vind dit een misselijkmakende en misleidende actie, dus de code was verreweg van uniek.

Gewenste Oplossing:

Stopt met deze misleidende reclame en wees duidelijk naar de klant.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Holistisch01