Klacht: Uitgestelde levering

op 13 mei 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisteren donderdag 12 mei 2016 een aankoop gedaan op de site van Mediamarkt in de middag( wasmachine ), deze zou vandaag vrijdag 13 mei 2016 geleverd worden wat ze adverteren. Ik heb er een dag vrij voor moeten nemen. Ik heb gebeld met de klantenservice maar ze willen ondanks dat het hun fout is niet vandaag afleveren. Ik zit nu zonder wasmachine en kan niet snel nog een dag vrij nemen. Had ik dit geweten dan had ik hem zelf gehaald in een winkel.

Gewenste Oplossing:

Als ze hem vandaag nog leveren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Reactie van de melder van de klacht Sebastian1979

2 jaren geleden - Ik kreeg vanmiddag nog een mail van de media markt met de mededeling dat de gekochte wasmachine niet op voorraad is en pas op zijn vroegst eind week 20 geleverd zal worden. Dit is onacceptabel, maar zit met mijn handen gebonden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sebastian1979