Klacht: Uitgelekte naw gegevens

op 24 juni 2016 over Klacht.nl in de categorie Klachtensite

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een tijdje terug een klacht ingediend die bij jullie terecht is gekomen, nou is mijn hele brief met naw gegevens en privacy gegevens online gezet. Meerdere manieren contact gezocht alles mislukt en werd niet op gereageerd….

Gewenste Oplossing:

Als mijn vorige klacht word verwijderd of bijgewerkt dat mijn naw gegevens op ze minst worden weggehaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Klacht.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Klacht.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Klacht.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Klacht.nl

Heeft op 24 juni 2016 om 11:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Issam,

Dat is zeker niet de bedoeling. Je kan de klacht altijd afsluiten door in te loggen en te kiezen voor \'klacht afsluiten\'. De klacht is dan niet meer zichtbaar op de site. Ik wou dit nu handmatig voor je doen, ik zie echter geen andere klachten onder dit account. Als u mij de link stuurt (tom@klacht.nl) of het e-mail adres waarmee u deze klacht heeft gemeld dan zal ik de klacht aanpassen of afsluiten.

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groet,
Tom
tom@klacht.nl

Alle klachten die gemeld zijn door Issam123456789