Klacht: Wel geld afpakken maar bestelling ontvangen, ho maar.

fred27 op 17 november 2022 over Uber Eats in de categorie Maaltijdbezorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 24 Oktober heb ik een bestelling geplaatst om ongeveer 19:00, heb toe netjes een bericht ontvangen dat het eventueel wat langer zou duren vanwege drukte. In de app werd aangegeven dat mijn bestelling rond 20:30 bezorgd zou worden. Om 21:15 had ik nog geen eten! Ik besloot vervolgens te bellen. Uiteraard werd aangegeven dat het druk was en dat ze er niks aan konden doen. Na een lang verhaal zei meneer dat hij net pas bezig was met mijn bestelling en dat het nog 45 minuten zou duren!!! Ik ging hier niet mee akkoord en vond het oprecht belachelijk dat ik vervolgens 3 uur moet wachten op een pasta met drinken.

HIj ging daarmee akkoord en zei dat ik mijn geld terug gestort zou krijgen. Vandaag is ondertussen 17-11-2022 en ik heb nog altijd mijn geld niet ontvangen.

Ik heb dus een avond zonder eten gezeten, met een onaangename bedrijf gebeld en ik ben ook nog mijn geld kwijt!!! OPRECHT BELACHELIJK.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Uber Eats

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Uber Eats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fred27