Klacht: U bent tijdelijk afgemeld nadt wij uw foto hebben goedgekeurd

op 05 februari 2018 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was afgelopen week van 01-02-2018 t/m 05-02-2018 in het buitenland, ik had mij aangemeld op internet voor mijn fb vrienden dat ging alleemaal. De volgende dag wou ik dat weer doen, maar toen kreeg ik gelijk een melding om een foto up loaden en te sturen, hier snap ik niet niks van aangezien ik de eigenaar van de fb bent en anders had ik een melding op mijn email moet krijgen, maar dat heb ik ook niet gekregen, aangezien mijn fb beveiligd en gekoppeld is met mijn email.

Gewenste Oplossing:

IK zal tevreden zijn als ik weer toegang hebt naar mijn fb en daarnaast vind ik zelf als er wat is, stuur dan een email naar mijn emailaccount, dat is de beveiliging van jou fb, nu moet ik wachten totdat ik er in mag en dat mijn foto goedgekeurd wordt, als dat nog ook zo is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JJ ACR