Klacht: Bestelling

Aileenjonkerss op 11 september 2020 over Trekpleister in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen dinsdag bestelde ik via de website een bestelling, met drinken en spulletjes voor de baby. Omdat dit een actie was met gratis verzenden dacht ik dat dit praktisch was, dat het drinken aan huis geleverd was aangezien ik bijna tegen mijn bevalling aanloop.

Donderdag zou mijn bestelling aan huis komen, dit was niet het geval. Toen ik keek waar het pakket bleef, bleek het beschadigd retour te zijn gegaan. Ik vernam niks van trekpleister. Vrijdag kreeg ik een mail dat de bestelling bij mij thuis geleverd was. Dit was niet het geval dus besloot de klantenservice te bellen. Hier kreeg ik een vrij onvriendelijke mevrouw aan de telefoon die niet bereid was tot een oplossing te komen. Wat bleek, het pakket was beschadigd is geleverd aan trekpleister en zou mijn geld terug ontvangen. Ik vroeg haar of de bestelling opnieuw geleverd kon worden, maar wat bleek alle producten waren niet meer op voorraad en ik had pech. De vrouw was niet bereid om samen met mij te kijken naar een oplossing en moest het hiermee doen.

Graag wil ik een passende oplossing voor dit probleem.

Het gaat hier om de bestelling met ordernummer; 753038177

Met vriendelijke groet,
Aileen Jonkers

Gewenste Oplossing:

Als er een passende oplossing voor beide partijen is gevonden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Trekpleister

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trekpleister nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aileenjonkerss