Klacht: tram 23 richting Marconieplein

op 12 januari 2014 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben het nu echt zat dat als ik in de ochtend om 9 uur moet werken en ik sta om 08:47 bij de halte Antonius ijselmonde (optijd dus) dat de tram me gewoon voorbij rijd ik sta op tijd op om op tijd op mijn werk te komen dat zouden jullie van je collega’s misschien ook moeten vragen! Het is mijn nu al paar keer gebeurd en ben het gewoon zat! Ik kan nu WEER mijn werk op gaan bellen dat ik te laat kom! Ik hoop dat de mensen op kantoor ook niet slapen en die dit werkelijk lezen en er wat aan gaan doen! FIJN DANKJEWEL!

Gewenste Oplossing:

Misschien een optie een keer rondkijken zodat jullie mensen zien staan op de halte om de goeie tijd!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door RET in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat RET een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

RET

Heeft op 02 juni 2014 om 08:52 geantwoord

Geboden Oplossing:

verwezen naar het KCC van de RET.

Alle klachten die gemeld zijn door ylonavandelden