Klacht: totaal onbereikbaar geld van creditcard af

op 18 maart 2020 over Amazon in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb getracht mijn bedrijf aan te melden bij Amazon NL voor verkoop. Dit is onmogelijk te doen en er is geen begeleiding voor vragen. Geen klantenservice voor vragen. Wel hebben zij geld van de creditcard afgehaald voor de eerste maand terwijl wij nog helemaal geen account hadden en verkoop site. Schandalig. Ze zijn onbereikbaar!!! Wij kunnen nergens het geld terughalen. Waardeloze organisatie op dit moment. Wij hebben de zogenaamde account gestopt maar ik krijg geen bevestiging dus weet niet wat er nu gebeurd.
Mvgr,
Beaudelor Cosmetics
L. NIjenbandring de Boer
0651493779

Gewenste Oplossing:

Het zogenaamde account gestopt is en het geld teruggestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Beaudelor111