Klachten over Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping is al enige tijd actief op de Nederlandse markt en valt in de categorie Homeshopping. Tommy Teleshopping doet haar best zoveel mogelijk... Lees meer >

88% van alle klachten opgelost. Nog 15 klachten nodig voor een plaats in de categorie Teleshopping

88%
35 klachten gemeld
4 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
31 klachten opgelost
5.0 /10
10 stemmen
10

Uitstel van levering

Klacht van charmybos op 04 oktober 2021 over Tommy Teleshopping in de categorie Teleshopping

Op 12 september werd een bestelling geplaatst naar aanleiding van een advertentie op tv. Daarin werd de levering van een dr. Ho MotionCiser beloofd op de dag na de bestelling. Er gebeurde helemaal niets totdat ik op 15 september een... Lees meer

Compliment van Cineos op 08 juli 2021 over Tommy Teleshopping

Ik ben tevreden met de geboden oplossing mede door de hulp van klacht.nl is deze behoorlijk bespoedigd.
Hartelijk dank voor uw inspanning en Tommy Teleshopping voor de geboden oplossing!

10

Compliment van Daniel Daniel op 24 juni 2021 over Tommy Teleshopping

Hallo.
Ik ben tevreden dat het opgelost is 23/05/21 besteld en 23/06/21 eindelijk ontvangen na een maand.
Wat me zeker stoort aan Tommy teleshopping dat ze iets verkopen dat ze niet in voorraad hebben.
Nogmaals dank dat jullie tussenbeide zijn gekomen.
Vanrijkel Daniel Hulststraat 4 Kumtich Tienen 3300.

10

Compliment van op 20 maart 2018 over Tommy Teleshopping

alles is naar behoren op gelost hier bij me dank
groetjes
henk

10

Compliment van op 12 september 2017 over Tommy Teleshopping

Fijn dat het zo wordt opgelost.Zo zien je niet tegenaan om nog eens iets te bestellen bij Tommy Teleshopping.

10

Compliment van op 31 augustus 2017 over Tommy Teleshopping

ik ben zeer tevreden .en bedankt voor de snelle reactie

9

Compliment van op 08 augustus 2017 over Tommy Teleshopping

Klacht prima opgelost , ben zeer tevreden

8

Compliment van op 23 juni 2017 over Tommy Teleshopping

Ben benieuwd, zonder problemen op te pompen. Wacht af.

8

Compliment van op 16 februari 2017 over Tommy Teleshopping

Prima. Ik zal morgen, vrijdag, het paket klaarmaken. Heel fijn dat het zo geregeld kan worden.
Vriendelijke groeten
K.Kok Schuringa.

9

Compliment van op 29 november 2016 over Tommy Teleshopping

Tevreden en blij dat het is opgelost op deze manier.

Mvg,

10

Compliment van op 02 november 2016 over Tommy Teleshopping

Prima oplossing, ik heb de beloofde € 10,- ontvangen.
Correctie op de website is ook al doorgevoerd.

Bedankt.

8

Compliment van op 03 oktober 2016 over Tommy Teleshopping

Na telefonische interventie door de klachtenbehandelaar van Tommy Teleshopping is de ontstane omissie bijzonder snel en adequaat opgelost.

Hoogachtend,

F. Pepers

9

Compliment van op 05 oktober 2016 over Tommy Teleshopping

Top, hartelijk bedankt voor u medewerking

10

Compliment van op 20 september 2016 over Tommy Teleshopping

Ik vind de oplossing perfect , in afwachting van mijn nieuwe Slim Abs Hartelijk dank

8

Compliment van op 06 september 2016 over Tommy Teleshopping

Ondanks het retour bewijs Direct Pay toch opdracht te geven tot het innen van het geld heeft ons bijzonder geraakt en was voor ons een totale verassing. Wij zijn nu blij dat het is opgelost, bedank de mensen die zich hiervoor hebben ingezet. U kunt zich hoogst waarschijnlijk niet inleven wat dit met mensen kan doen. Nogmaals bedankt aan die mensen die hierin hebben geïnvesteerd.

8

Compliment van 21anita21 op 07 augustus 2016 over Tommy Teleshopping

ik ben nu heel tevreden de nicer dicer set is super en de pannen ook

7