Klacht: Toestel kapot terug gekregen

op 03 mei 2017 over Wertgarantie in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 31 Januari 2017 heb ik een vervangend toestel gekregen met een andere IMEI nummer.Ik heb 50 euro aan de deur betaald. BON IS AANWEZIG, mijn telefoon is nooit aangeweest en heb zeker 10 keer naar het bedrijf gebeld en meer dan 40x gemaild maar elke keer een vage reactie terug. De bedoelling was dat ik mijn telefoon moest terug opsturen aangezien je dan nog 3 maanden garantie hebt voor die 50 euro. Ik heb zoveel gedaan, mijn telefoon is dus naar duitsland geweest en heb toen ook 6 weken gewacht!! IK BEN WOEDEND blijkt dus dat er hier in nederland ook een bedrijf is wat telefoons repareert. IK WIL DAT IK MIJN TOESTEL GEMAAKT WORD VOORWAT IK BETAALD HEB. IK GA OOK IS AANGIFTE DOEN VANWEGE DIEFSTAL.

Gewenste Oplossing:

IK WIL DAT MIJN TELEFOON KOSTELOOS WORD GEREPAREERD EN SNEL EN NETJES TERUG KEERT NAAR HUIS.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Wertgarantie over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door fouzia71