Klacht: toegang tot mijn account geweigerd

op 22 februari 2018 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

de toegang tot mijn account is geweigerd tot ik mijn identiteit bevestigd heb! Nu is Facebook niet bevoegd om een identiteitscontrole uit te voeren en waar is mijn recht op privacy en mijn veiligheid als ik zomaar een copie van mijn identiteitskaart of rijbewijs ga liggen doorsturen! Zij zijn onlangs al veroordeelt voor schending van de wet op de privacy en ik denk dat dit daar ook wel onder valt!!

Gewenste Oplossing:

ik wil de toegang tot mijn account terug!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tinne Zwevertje