Klacht: Tijdschriftenbon uit reclame niet te koop in winkel City Plaza N’gein

op 21 mei 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde de tijdschriftenbon kopen uit de folder. In de winkel in City Plaza krijg ik te horen dat die aanbieding niet bestaat. Wanneer ik vraag om een leidinggevende blijkt de aanbieding wel te bestaan maar kunnen ze deze niet invoeren in de kassa. Waneer ik contact zoek met de klantenservice wordt toegezegd dat het probleem wordt opgelost, maar hoor je vervolgens niets meer. Ik zou hem in de winkle moeten kunnen kopen wordt nog wel gemeld. Dan volgt de korte stile. Ook na herinneringsmail. Slechte beurt van deze landelijke keten.

Gewenste Oplossing:

Compensatie voor alle overlast (3 x voor niks naar de winkel geweest en ge-email met klantenservice nadat deze niet te bellen bleek). Gratis bonnen zou mooi zijn want ik ben nog altijd geïnteresseerd in deze aanbieding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door eigenaar van verdwenen pakket