Klacht: Tijdelijke blokkering op Facebook

op 14 februari 2018 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben al jaren actief op Facebook ik zet wat huis tuin en keuken advertenties een lampje of een stoeltje gewone dingen deze week voor de 2e keer geblokkeerd om wat te doen weer voor een week geblokkeerd ik doe niks verkeerds dat geven ze ook toe maar de blokkade blijft er op staan het lijkt wel op treiteren van ze ze hebben ook de macht ik vraag steeds waarom ze het doen krijg je geen reactie

Gewenste Oplossing:

Niet meer blokkeren om niets ben 71 jaar doe geen rare dingen dus hou op met dat getreiter en sluit me weer gewoon aan

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Reactie van de melder van de klacht j.g.f van uden

11 maanden geleden - ze lossen niets op kijken niet eens naar de klachten ze zijn oppermachtig we moesten met zijn llen ons account slopen misschien worden de dames en heren waker

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door j.g.f van uden