Klacht: Tijdelijk geblokkeerd

op 30 september 2017 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een shop in shop waarin ondernemers winkelruimte kunnen huren. Om hun product nog meer onder de aandacht te brengen plaats ik een paar keer per week een tekstbericht met foto’s van het product en de naam van de klant op facebook. Vervolgens deel ik het bericht op een aantal groepen op facebook Nooit geen problemen mee gehad, ik doe dit al bijna twee jaar. Ook nooit aanstootgevende foto’s of teksten geplaatst. Vanwege vakantie de afgelopen twee weken geen berichten geplaatst. Dus vandaag weer een bericht geplaatst, geen problemen. Maar….dan ga ik het delen met een groep en ik krijg meteen de volgende melding: Je bent tijdelijk geblokkeerd van het lid worden van en berichten plaatsen in groepen tot 7 oktober om 11:38.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon asap weer berichten kunnen delen met groepen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hans Wernsen