Klacht: Thuis briefje bij de buren ingegooid

op 25 juli 2016 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ups bracht een pakketje maar niet bij mij aan de deur voor wie het bestemd is, nee ze belde aan bij de buren. Er was niemand dus er ging een briefje in de bus met dat het pakket af te halen is. Maar ik was gewoon thuis, maar ze hebben bij de buren aangebeld. Het is dat mijn buurman zag dat mijn naam er opstond. 10x geprobeerd klantenservice te bereiken of iemand aan de telefoon te krijgen. Dit gaat niet…. Een paar euro armer en geen steek wijzer

Gewenste Oplossing:

Wanneer het pakket bij d goede persoon wordt aangeboden. En mocht deze niet thuis zijn bij de buren proberen ipv gelijk doorsturen naar afhaal punt

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lisa2003