Klachten over The Inner Circle

Hieronder kunt u zien welke klachten er over The Inner Circle zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van The Inner Circle in de categorie Datingsites

64 klachten gemeld
4.8 /10
12 stemmen
12

Tijdslijn

20 euro afgeschreven

Klacht van op 12 mei 2018 over The Inner Circle in de categorie Datingsites

Mijn kortdurende avontuur op innercircle heb ik zojuist beëindigd. De vijf euro die ik heb laten afschrijven heeft geleid tot een abonnement van 20 euro per maand. Heel misleidend want zo heb ik het niet begrepen. Ik lees net de... Lees meer

Afschrijving 20,00 zonder toestemming!

Klacht van op 03 april 2018 over The Inner Circle in de categorie Datingsites

Er is zojuist 20,00 afsgeschreven van mijn rekening zonder mijn toestemming. Ik heb dit bedrag terug geboekt en verwacht niet nog een afschrijving van jullie. Zal mijn omgeving waarschuwen voor jullie, als het mij niet opgevallen was waren jullie weer 20,00 rijker... Lees meer