Klachten over The Inner Circle

Hieronder kunt u zien welke klachten er over The Inner Circle zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van The Inner Circle in de categorie Datingsites

66 klachten gemeld
4.8 /10
14 stemmen
14

Tijdslijn

zo maar 40,- afgeschreven

Klacht van op 07 juni 2018 over The Inner Circle in de categorie Datingsites

Ik heb mij geregistreerd voor Inner Circle en de 10,- betaald om de naar mij gestuurde berichten in te kunnen zien. 1 week later is er opeens 40,,- van mijn rekening door hen afgeschreven zonder enige vorm van berichtgeving en of... Lees meer

Er wordt teveel geincasseerd.

Klacht van op 07 juni 2018 over The Inner Circle in de categorie Datingsites

Ik heb inner circle geinstalleerd en na een paar dagen verviel de aanbieding van €5 euro per maand betaald lidmaatschap naar 10 euro per maand. voor die 10 euro kan je het best proberen maar wat schetst mijn verbazing, er... Lees meer

20 euro afgeschreven

Klacht van op 12 mei 2018 over The Inner Circle in de categorie Datingsites

Mijn kortdurende avontuur op innercircle heb ik zojuist beëindigd. De vijf euro die ik heb laten afschrijven heeft geleid tot een abonnement van 20 euro per maand. Heel misleidend want zo heb ik het niet begrepen. Ik lees net de... Lees meer