Klachten over The Inner Circle

Hieronder kunt u zien welke klachten er over The Inner Circle zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van The Inner Circle in de categorie Datingsites

70 klachten gemeld
4.4 /10
20 stemmen
20

Tijdslijn

Er hebben een drietal afschrijvingen plaatsgevonden van ieder 40 euro, in oktober, november en december van 2017. IK heb op geen enkele wijze ooit te maken gehad met the inner circle, zelfs nooit van gehoord en dus zeker niet aangemeld.... Lees meer

Ik heb me aangemeld voor een kennismakingsperiode. Mijn profiel werd gegenereerd mbt mijn Facebook pagina. Mijn achternaam kwam automatisch bij mijn profielfoto terecht en ik kon die zelf NIET verwijderen. In de FAQ stond dat ik contact opnemen met een... Lees meer

Ik heb in augustus deze app geïnstalleerd op mijn telefoon. Op 16 augustus 2018 kreeg ik een e-mail van Anna van The Inner Circle met daarin de volgende tekst: ——————————————————— Hi Robin, Subscribe to our Full Membership now and get 100% access to... Lees meer