Klachten over The Inner Circle

Hieronder kunt u zien welke klachten er over The Inner Circle zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van The Inner Circle in de categorie Datingsites

75 klachten gemeld
4.4 /10
20 stemmen
20

Tijdslijn

Ik heb me aangemeld voor een kennismakingsperiode. Mijn profiel werd gegenereerd mbt mijn Facebook pagina. Mijn achternaam kwam automatisch bij mijn profielfoto terecht en ik kon die zelf NIET verwijderen. In de FAQ stond dat ik contact opnemen met een... Lees meer

Ik heb in augustus deze app geïnstalleerd op mijn telefoon. Op 16 augustus 2018 kreeg ik een e-mail van Anna van The Inner Circle met daarin de volgende tekst: ——————————————————— Hi Robin, Subscribe to our Full Membership now and get 100% access to... Lees meer

afschrijvingen van 40 euro per maand

Klacht van op 02 augustus 2018 over The Inner Circle in de categorie Datingsites

Sinds januari blijkt inner-circle € 40,- per maand te incasseren, terwijl ik helemaal geen account meer heb. Na mail-contact met inner-circle melden ze me dat ik me moet afmelden op hun site op mijn account. Maar er is geen account meer,... Lees meer