Klacht: Teveel in rekening gebracht

op 23 mei 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omdat we sinds 30 april 2016 nieuwe prijzen hebben voor bellen in Europa had ik verwacht dat dat de prijs zou zijn die totaal extra in rekening gebracht zou worden. Helaas heeft Vodafone 14 euro (7x2e) in rekening gebracht . Die buitenland dagbundel hebben ze in rekening gebracht. En dat is helemaal niet oké want nu betaal ik veel te veel voor die paar minuten dat ik werkelijk gebeld heb. Ik vind het oneerlijk dat ze alsnog de dagbundel hebben gebruikt terwijl de kosten volgens de wet niet meer zo hoog mogen zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik zal tevreden zijn als de rekening van 14 euro wordt gecancelled en de daadwerkelijk gemaakte kosten worden berekend.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door S.Gort