Klacht: Terugbetaling van de prijs van een geannuleerde vliegticket

op 25 mei 2021 over KLM in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 1 september ontving ik een e-mail van KLM, dat mijn vliegticket ( 18-09-2020 Amsterdam-Budapest kl1977) was geannuleerd vanwege de covid-epidemie. Ik heb op 3 september een verzoek ingediend om de ticket prijs terug te betalen. De verzoeksnummer: KLM: ID 17F-BOBCA01FED C2.
Op 5 september ontving ik een bevestigingsmail van KLM hierbij laten wij u graag weten, dat het restitutiebedrag voor onderstaande tickets naar uw rekening zal worden overgemaakt ticket/PNR-nr 2432572551. Bedrag euro116,9. Het geld is tot op de dag van vandaag niet angekomen. Ik heb op 31-03-2021 een e- mail naar [email protected] gestuurd, om het terugbetaling te reclameren, maar ik heb geen antword gekregen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KLM

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KLM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KL Horvath