Klacht: Terugbetaling aanvragen onmogelijk

MTR op 30 juni 2020 over Brussels Airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanwege Covid-19 zijn onze vluchten (BRU-DBV en DBV-BRU) geannuleerd. Brussels Airlines bied een voucher aan, echter kan ik deze niet accepteren. Het wordt me echter onmogelijk gemaakt een terugbetaling aan te vragen. Wanneer ik mijn naam en boekingsreferentie ingeef op de webpagina voor terugbetaling dan wordt mij gemeld contact op te nemen met het Service Centre. Maar telefonisch contact is onmogelijk, eerst wordt je in de wacht gezet en vervolgens wordt doodleuk de verbinding verbroken. Op e-mail wordt niet gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling van onze tickets

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brussels Airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brussels Airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MTR