Klacht: Terug betaling overmaken

op 20 mei 2021 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht ingediend bij de ns omdat ik meerdere keren contact heb gehad met een medewerker van de ns de eerste keer werd gezegd het staat binnen 1 week pp je rekening de 2 keer werd dat 2 weken de 3de keer werd het 30 dagen die zijn nu om en heb het nog steeds niet binnen ze wet niet waar het fout gegaan is of Hoelang het duurt voordat het op mijn rekening staat

Gewenste Oplossing:

Zodra ik het geld op mijn rekening heb staan

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eeftink