Klacht: ten onrechte maningskosten en betalingsregeling

op 11 oktober 2016 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had boeken besteld , netjes betaald 21,95 na krijgen van rekening per post zoals afgesproken. krijg ik op een mailadres dat bijna niet gebruikt wordt een aanmaning 2 weken geleden, maar ik had betaald dus…nu gister een aanmaning met kosten 6.75, over een bedrag van 5.57 euro; Ik bellen, blijken er twee rekeningen te zijn. Heb er maar 1 gehad , maar moet toch betalen.Heb de rekening 2 weken geleden per mail gehad zeggen ze; Ze pretenderen niks per mail te doen omdat dat vergissingen kan geven….ja dus; Maar is wel eenzijdig, hun wel, ik mag niet per mail, alleen bellen en heel lang wachten; Toch maar betaald, per ongeluk op hun site om 16.39 uur geklikt op termijn betalen. 17.00 gebeld, niet bereikbaar; Juist gebeld, moet toch 1.95 kosten betalen; Terwijl alles al betaald is , gisteren; Dit is te zot voor woorden, toch?Ik maak een fout per ongeluk, online? ze zijn niet bereikbaar, en daags erna moet ik toch betalen voor een betalingsregeling van….niks; want ik heb al betaald. Zeer onvriendelijke organisatie

Gewenste Oplossing:

ik wil niet betalen voor een betalingsregeleling, voor 0 euro; want alles was al betaald voordat ik per ongeluk dat aanvinkte op de site.
en natuurlijk de aanmaningskosten, ik heb die factuur niet per post gehad.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mariabroeders