Klacht: Televisie doet niets meer na het verwijderen van de stekker

op 10 juli 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wanneer ik ga slapen zet ik de tv volledig uit en trek de stekker ook uit, zodat er geen kans is op brand wanneer ik slaap. Ik deed dit nu al een jaar of 2 en vanaf eergisteren steek ik de stekker weer in het stopcontact en het rode lampje gaat niet aan. Ik probeer via de televisie en de afstandsbediening de televisie aan te zetten maar geen resultaat. Na de stekker voor een dag uit te laten deed hij het weer gisteren. Toen ik de stekker weer uittrok gisterenavond en ging slapen en hem deze ochtend wou insteken, werkte hij weer niet.

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe televisie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zyno