Klacht: telefoon via verzekering opgestuurd

op 09 juni 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn gsm toestel had nog garantie heb contact opgenomen met vodafone ze zeiden dat ik naar verzekering moest sturen..dat heb ik gedaan maar ik kreeg wel een factuur van 45 euro eigen risico terwijl mijn tel nog garantie had..telefoon ging zelf uit en zelf weer aan ik heb getracht met hun te praten maar dat ging niet ze stuurden me van kastje naar muur ik werd ook uit filiaal van vodafone weggestuurd omdat ik luidruchtig was

Gewenste Oplossing:

telefoon moet gerepareerd worden of nieuwe toestel ben al bijna een jaar mee bezig

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yabasun