Klacht: Telefoon stuk wacht bijna 2 maanden op mijn telefoon

op 26 juni 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn telefoon was stuk na een update de moederboard moest vervangen worden heb deze in Groningen bij de phone house afgeleverd (jullie point) maar zijn bijna 2 weken verder en ik heb hem nog steeds niet. Ben naar een concert geweest zonder telefoon waar ik graag foto’s mee wilde maken

Gewenste Oplossing:

Dat het deze week klaar is en evt een kleine vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stefano351