Klacht: Telefoon nog niet geleverd

op 01 augustus 2017 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik heb 3 weken geleden mijn iphone se 32gb spacegrey besteld, ik had mijn abbonement verlengd,
Nu 3 weken later heb ik nogsteeds mijn telefoon niet, ik had hollandsnieuwe gebeld en er werd mij verteld dat ze nu in totaal 4 telefoons op voorraad hadden dus dat ik nog maar wat meer geduld moest hebben en langer moest wachten. Nu heb ik geen telefoon en ben ik niet bereikbaar want mijn vorige telefoon is helaas kapot gegaan. Ik vind het erg triest dat ze letterlijk zeggen: u heeft pech en moet langer wachten. Terwijl ze duidelijk vermelden dat de maximale levertijd 3 weken is!

Groet,

Marco van den berg

Gewenste Oplossing:

Als mijn telefoon deze week nog geleverd zou kunnen worden!
En dat ze telefonisch wel iets vriendelijker mogen gaan doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Remcox