Klacht: Telefoon kapot

op 11 augustus 2016 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een abelement van jullie en mijn toestel is kapot heb hem op gestuurd en hij was gemaakt bij thuiskomst deed hij weer niks en heb contact gehad met de telefoon winkel en zegen dat hij water schaden heeft terwel dezen waterdicht is nu zit ik met een toestel waar ik niks meer mee kan en ben al heel wat jaren klant bij jullie vind dit schandalig dat er niks aan gedaan word

Gewenste Oplossing:

Als het toestel gemaakt word of een ander toestel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wim1959