Klacht: Onterecht abonnementsgeld innen en op een opgezegd nummer facturen blijven sturen

yvonnewilms op 13 september 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Proberen van Tele2 af te komen ondanks herhaaldelijke berichten aan Tele 2, klachten en telefonisch contact blijven ze maar rekeningen sturen terwijl ik netjes heb opgezegd in april dit jaar.
Sterker nog nu ik de rekeningen laat storneren sturen ze een incasso bureau Syncasso op mij af. Natuurlijk geen mogelijkheid tot communicatie met dit bureau en gelijk dreigen met een kort geding. Bravo Tele2 dat is nog eens klanten binding. Maar we zijn er nog niet, nu blijkt ook nog dat ze op mijn opgezegde nummer 2 abonnementen hadden afgesloten. Bij navraag kunnen ze geen contract overleggen maar wel en nu komt het 7 jaar lang elke maand zonder en factuur te sturen 43 euro ingehouden. En nu niet thuis geven he Tele2 binnen is binnen met de centen. Ben een keer gebeld werd ik als compensatie afgescheept met een vergoeding van drie maanden. Met verzoek een afspraak te maken werd mij medegedeeld “dat dat dus niet ging gebeuren” Ik zeg Boe Tele2. Hierbij oproep aan allen die met deze arrogante club ook problemen hebben om de krachten te bundelen. TELE@ WEG ER MEE!!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik financieel gecompenseerd ben en de facturen ongedaan worden gemaakt met terugwerkende kracht

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door