Klacht: Aansluit kosten

TomEnk op 01 september 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 09 juni 2017 zou tele2 mijn glasvezel aan komem sluiten in de ochtend vpor 13 uur. Hiervoor een ochtend vrij genomen. Er kwam niemamd opdagen. Vervolgens gebeld en moest ik zelf het bedrijf bellen wat namens tele2 zou komen. Hier was ik t al niet mee eens maar het moest. Hier bleek dat de monteur van Dynniq zich smorgens al ziek gemeld had maar me had verzuimd mij te bellen. Vervolgens zou er in de middag iemand komen en zou ik gebeld worden. Met kunst en vliegwerk de middag ook vrij kunnen krijgen. Een uur later nog niet terug gebeld. Weer zelf gebeld. Weer zou ik terug gebeld worden en er zou iemand komen. Om 16:30 uur weer maar zelf gebeld. Er kwam toch niemand meer en men was weer vergeten terug te bellen. Noodgedwongen een nieuwe afspraak moeten maken voor een week later.
Toch gewoon de volle aansluitkosten moeten betalen. Hier een klacht over ingediend. Na de beloofde 30 dagen termijn nog geen antwoord op mijn klacht ontvangen. Zelf maar weer gebeld. Bleek dat er een sms was verzonden met de uitslag. Sms niet ontvangen. Uitslag was dat ik dikke pech had en er geen enkele vorm van compensatie geregeld kan worden. Jammer dat ik voor niets een hele dag heb zitten wachten en verlof moest regelen maar Tele2 vind niet dat ze hier in te kort schieten of zich geroepen te voelen te compenseren. Oja. De volledige aansluitkosten worden automatisch afgeschreven. Wat een service, om te huilen dat klanten zo in de kou staan.

Gewenste Oplossing:

Als ik op enigerlei wijze gecompenseerd wordt en mijn klacht hierdoor serieus erkend wordt.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door