Klacht: telaat gevlogen 7half uur telaat

op 08 oktober 2017 over air arabia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik doe klacht tegen air Arabia marco we ik en me vrouw moest op donderdag 5okterber 2017 terug vliegen via nador marokko om 15:50 uur terug vliegen we moest 1uur rijden met taxi bij nador schipol we komen daar we zag pas om 23:30uur gaan vliegen naar Amsterdam ik zelf ben erg ziek heb hartaandoening epilepsie ik had klein epilepsie aanval gelukkig had ik geen groot aanval ik had klein eplipsie
aanval ik eis dat hun ons vergoeding geeft van 900euro ik en me vrouw

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevrde als ze ons vergoeding en dat hun niet meer telaat komen en altijd ons bricht stuurt dat hun telaat vliegen voortan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over air arabia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over air arabia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door allal elyaakoubi