Klacht: Tegoedbon online niet te besteden

Meppel04 op 23 februari 2021 over Hunkemoller in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na retourneren in de winkel heb ik een tegoedbon ontvangen. Helaas kwam ik er achter dat deze online niet te besteden was. Nu in de coronatijd zijn de winkels niet geopend en heb ik nog steeds een tegoed welke ik graag wil gebruiken. Helaas is dit bij Hunkemöller niet mogelijk.

Gewenste Oplossing:

Online bestelde van het te goed of geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hunkemoller

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hunkemoller nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meppel04