Klacht: Tegoed verdwijnt zomaar terijl de telefoon niet gebruikt word

op 19 augustus 2016 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ineens is in een hele korte tijd alle tegoed weg de telefoon word niet ineens meer gebruikt of zijn er instellingen verandert , het meeste gebruik is in een beveiligde wifi omgeving wat probleemloos werkt.en het ergste is dus dat Hollands nieuwe hier dus al heel veel last van heeft maar dus niets onderneemt om dit te verbeteren en op te lossen, zelf zie ik het als diefstal.

Gewenste Oplossing:

Alle tegoeden terug storten en de rest van mijn contract kosteloos gebruik laten maken van mijn nummer of diract laten overstappen naar een andere provider met nummerbehoud.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door beuk1965