Klacht: te weinig shag in bus

op 25 september 2016 over John Player Special in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goedenmiddag ik rook nu sinds een jaar JPS silver shag maar het valt me sinds de prijs stijging op dat er minder shag voor meer geld in it ?? ook staat er nog steeds op voor 180 sigar nou ook dat haal ik niet ik ben ze sinds kort gaan tellen want ik maak ze met een machine en ik heb er nu 98 gemaakt en nog maar een beetje kruim over en daar draai ik er echt geen 82 meer uit
dus ik vind dat we opgelicht worden wat kunnen jullie hier aan doen.

vriendelijke groet
elena lievense

Gewenste Oplossing:

waar ik super tevreden over ben is over jullie hulzen die zijn echt top

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over John Player Special

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over John Player Special nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door elena lievense