Klacht: Te volle bus

op 30 augustus 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 30 augustus 2016 wil ik om 7.50 in Uden overstappen van mijn 99 op lijn 305 richting Eindhoven. Deze bus zit zo vol dat ik en nog 10 andere personen niet meer met ze bus mee mogen. We moeten een half uur wachten op de volgende bus.

Gewenste Oplossing:

Een extra bus of een harmonicabus inzetten zodat er genoeg plek is om met de bus mee te kunnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 30 augustus 2016 om 18:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Jelle,

Uit je bericht begrijp ik dat er vanwege drukte vanmorgen passagiers, waaronder jij, niet met de bus mee konden reizen. Dit vind ik zeer spijtig te horen. Ik heb in het interne systeem gekeken, en ik zie dat hier namens de chauffeur melding van is gemaakt.

Mijn oprechte excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
^NT
Arriva Webcare.

Alle klachten die gemeld zijn door jelle_beuningen