Klacht: te veel onterecht facturen

op 30 september 2016 over Fiber Nederland in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

normaal normaal betaal ik abonnement p.m internet en telefoon zonder t v 40 euro zakelijk al 3 jaar lang bij Telfort nooit problemen nooit extra afgeschreven onder tussen via bankrekening nooit onterecht facteur .maar bij fiber internet telefoon heb ik machtiging gegeven en toevallig controleer ik mijn bankrekening zag ik dat hun 2 keer p.m onterecht geld bedragen afgeschreven ik bel vertel ze mij heel vreemd verhaal ieder keer

dus NIET TE VERTROUWEN bedrijf

en nu zoek ik vertrouw internet provider om over te stappen +ga ik naar advocaat voor de onterecht kosten de niet eerlijk was bij FIEBER internet bedrijf

Gewenste Oplossing:

als mijn geld terug is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fiber Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fiber Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door amon