Klacht: te late bezorging

IKraaijenvanger op 22 september 2021 over Gelderlander in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een aantal weken wordt de krant van maandag tot vrijdag niet voor 9 uur bezorgd en op zaterdag na 12 uur. Ik begrijp dat bezorging niet eenvoudig is maar ik heb een abo genomen op een ochtendkrant en bij deze tijden heb ik geen krant meer nodig. Het nieuws hoor je de hele dag op de radio. Ik woon in Didam op het Karrewiel.

mvgr IK

Gewenste Oplossing:

tijdige bezorging !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gelderlander

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gelderlander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door IKraaijenvanger