Klacht: Te lang wachten bij de kassa

op 27 september 2017 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom een paar keer per week bij Dirk tegenover de Rai in Amsterdam meestal moet ik vrij lang wachten in de rij bij de kassa. Als er dan eindelijk een andere kassa open gaat dan gaan de mensen achter mij in de rij meteen naar die kassa dus sta ik langer in de rij dan zij. Dit gebeurt regelmatig. Ik vind dat dit beter begeleid moet worden door de kassa medewerkers zoals bij andere supermarkten.

Gewenste Oplossing:

Als er aandacht voor is

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dirk van den Broek over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Dirk van den Broek in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dirk van den Broek een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dirk van den Broek

Heeft op 29 september 2017 om 10:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Van der Raaij,
Wat vervelend dat u lang heeft moeten wachten bij de kassa. Uiteraard doen wij al het mogelijke u nog lang als een tevreden klant te mogen begroeten. Daar hoort ook een vlotte doorgang bij de kassa's bij. Ik bespreek uw melding met de supermarktmanager.

Met vriendelijke groeten,
Dirk
afdeling klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Pofadder