Klacht: Te lang wachten

op 18 april 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn bestelling 1,5 week geleden gedaan ik snap echt dat het voor jullie ook zware tijden zijn . Maar dan pas op de dag dat het geleverd moet worden een mailtje krijgen dat het nog 4 dagen kan duren . Sorry maar dan had ik het liever ergens anders besteld. Vriendelijke groet Patricia

Gewenste Oplossing:

Ja geen idee ben der gewoon niet blij mee

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Triess