Klacht: Te laat in de klas door bus te vol

op 22 september 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is donderdagochtend. Ik stap uit de trein die aankwam om 8:16 te station Leeuwarden. Bus 612 richting de NHL zou om 8:22 vertrekken vanaf het busstation zodat ik mijn aansluiting red en dus op tijd in de klas zou komen. Ik kwam om 8:19 aan op het busstation en zie daar minimaal 60 mensen wachten voor bus 612 en er kwamen nog meer bij. Toen de bus eenmaal aankwam werden de deuren geopend en de bus liep vol, echter te vol om mij nog mee te nemen. Hierdoor heb ik dus mijn aansluiting gemist en ben ik te laat aangekomen in de les.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen dat er meer bussen rijden die om dezelfde tijd vertrekken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 22 september 2016 om 08:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hoi Sander,

Bedankt voor je bericht. Begrijpelijk dat je baalt dat je te laat op school komt omdat de bus vol was. Onze excuses daarvoor. Ik stuur je bericht door naar de exploitatiemanager in de regio zodat hij kan kijken of er een extra bus in de ochtendspits kan worden ingezet. Ondanks deze minder prettige reiservaring wens ik je een fijne dag vandaag!

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Sandersiemonsma