Klacht: te kort personeel

op 15 september 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik was vandaag bij kruitvat de mare( alkmaar) daar stond een kassière alleen achter de kassa tewijl de rij van klanten tot achter in de winkel stond na veel gemopper van klanten werd er iemand bij geroepen maar ipv dat ze haar collega ging helpen ging ze eerst staan te teuten en allemaal mensen om haar heen waardoor haar collega gewoon alleen stond ik vind dit echt onverantwoord en zeer on collegiaal en dat ik haar daar op aan sprak gaf ze aan mag toch ook naar de wc ik heb bijna 40 min in de rij gestaan nou zo lang hoeft een wc bezoek niet te duren er was ook verder niemand in de winkel echt on verantwoordelijk dit

Gewenste Oplossing:

zorg voor voldoende personeel en laat iemand niet op een drukke dag ( zaterdag in dit geval) alleen staan

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door a de vet