Klacht: Tas vol met bier

op 18 april 2017 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26-03-2017 bezochten wij Centerparcs de Huttenheugte. We zijn toen naar de bingo gegaan bij de action factory. De ober kwam een biertje brengen wat we besteld hadden, maar helaas belandde het biertje over onze kleding en in mijn tas. Ik heb toen met de teamleidster een meldingsformulier ingevuld en afgesproken dat ik zou informeren of ik het kon laten stomen en anders moest ik bellen en dan zouden ze op zoek gaan naar een andere oplossing voor mijn Guess tas. Ik heb tot nu toe 4x gebeld en bij de laatste kreeg ik te horen dat het tot 6 weken kan duren voordat er contact wordt opgenomen wat uiteraard belachelijk lang is.. ik hoop dat dit alsnog netjes wordt opgelost.

Gewenste Oplossing:

Als de kosten van mijn tas vergoed worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Center Parcs over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Center Parcs in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Center Parcs een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Center Parcs

Heeft op 08 mei 2017 om 09:12 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door sanne92xxx