Klacht: Telecom providers laten malafide ondernemingen kosten in rekening brengen op de rekening van hun klanten.

alegro op 02 oktober 2012 over Targetmedia in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 9 juli j.l. zou ik het telefoonnummer 2212 (Quizy Quiz) gebeld hebben. Dit is een service die via Target Media, Una Valley B.V. aangeboden wordt. Op de website: http/mijnmobielebetalingen.nl of http://payinfo.mobi/web/home.jsp kwam ik er achter dat voor dit telefoontje (waar ik geen weet van heb) weekelijks 10 euro in rekening wordt gebracht. Dit is dus al opgelopen tot boven de 120 euro. Een 2de, het downloaden van kussenspelletje vanaf 19 juli. Al 100 euro.(ook hier heb ik geen weet van)

Gewenste Oplossing:

1.Dat ik gecompenseerd wordt voor gemaakte kosten en de in rekening gebrachte kosten teniet worden gedaan.
2.Dat T-mobile, KPN, TELE2 en Vodafone in kennis worden gesteld dat de Stichting alle verantwoordelijkheid afwijst en daardoor niet uitvoerd zoals het staat vermeld in "Gedragscode Mobiel Internet (Maart 2012)" wat deze providers overeengekomen zijn met Stichting payinfo.
3. Dat zover ik weet bij de stichting Payinfo alleen slachtoffers worden gemaakt en dat alle abonnementhouders hiervan in kennis gesteld dienen te worden.(Openheid en duidelijkheid en geen misleiding volgens de Gedragscode)
4. Dat TELFORT (die de gedragcode niet ondertekend heeft) niet meer vermeld wordt op de Site, aangezien zij geen medewerking verlenen aan deze malafide stichting.

Alle klachten die gemeld zijn door