Klacht: T-mobile komt garantie Iphone NIET na.

Heldens op 06 januari 2012 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind september j.l. hebben wij aangegeven dat wij problemen hadden met de Iphone 3gs 32GB. De dag erna werd deze opgehaald door Pro-assist. Na enkele weken niets gehoord te hebben ontvingen wij op 18 Oktober per e-mail een prijsopgave van TM-vervangservice. Namelijk €268,65 incl btw.

Omdat het betreffende toestel nog geen 7 weken oud was hebben wij direct contact met T-mobile opgenomen en werden wij doorgeschakeld naar Pro-Assist.
Er werd verteld dat er geen garantie op het toestel zit, omdat het abonnement langer dan een jaar geleden afgesloten is, terwijl het betreffende toestel maar 7 wkn oud is? Ik vertelde dat er wettelijk 2 jaar garantie op een toestel zit maar er werd mij verteld dat de toestellen die worden uitgeleverd geen nieuwe, maar refurbished zijn.

Het komt er dus op neer dat als je de laatste dag van het eerste jaar van het abonnement een vervangend toestel krijgt, dat niet functioneert, je gewoon pech hebt.
Hier gingen wij dus uiteraard niet mee akkoord en hebben daarom zaterdag 22 Oktober weer contact opgenomen met T-mobile. Na lang wachten weer doorgeschakeld naar Pro-Assist waar mij verteld werd dat zij niks kunnen betekenen omdat ze alleen de logistiek regelen.

Daarna weer gebeld met T-mobile waar ik medewerkster …….. aan de telefoon kreeg. Weer lang moeten wachten (omdat er tussendoor gebeld werd met Pro-Assist) en ze beloofde mij dezelfde dag terug te bellen. Na 5 dagen nog steeds niets gehoord te hebben, hebben we zelf maar weer contact opgenomen.

Ondertussen was dit al de 5e Iphone die wij na ‘reparatie’ kregen van T-mobile/ Pro-assist waar dus alleen maar problemen mee zijn.
(accu binnen 1 uur leeg, wegvallen tijdens bellen etc ect.)
Totaal hebben wij dus al ruim 40 weken! van ons abonnement geen Iphone ter beschikking gehad terwijl wij wel de dure abonnementskosten betalen.

Als volgende stap hebben wij een klachtenbrief gemaild naar t-mobile en dezelfde dag een bevestiging gekregen dat de brief afgeleverd was bij de betreffende manager en wij in week 45 een concreet antwoord zouden krijgen. Dit ‘concrete’ antwoord bestond uit een standaard mailtje van Pro-Assist dat ze niets kunnen betekenen omdat ze alleen de logistieke partner zijn en wij dus maar weer contact op moeten nemen met T-mobile!

Dit gedaan en werd er verteld dat wij maar weer 2 weken moeten wachten op antwoord.

Zoals u zich kunt voorstellen hebben wij er helemaal genoeg van omdat er gewoonweg geen oplossing wordt geboden en gezocht.

24-11: Omdat er door Pro-assist en T-mobile nog geen oplossing geboden is zelf contact opgenomen met Dynafix. Reden dat Iphone niet gerepareerd is omdat onze Iphone niet als een T-mobile toestel in het systeem staat, waarschijnlijk omdat het een refurbished toestel is. Dit heeft dus 2 maanden moeten duren. Dit doorgegeven aan beide partijen maar met deze informatie wordt niets gedaan.

9-12: Aangetekende brief verstuurd naar T-mobile dat wij het abonnement per direct willen ontbinden als er binnen gestelde termijn geen oplossing geboden wordt. Zoals verwacht tot op heden (2-1-2012) nog niets vernomen.

Zakelijk hebben wij ruim 25 abonnementen bij KPN en wilden met dit abonnement proberen hoe t-mobile ons bevalt. Ook zijn wij zogenaamde ‘landlord’ van T-mobile, dat wil zeggen dat er een mast op ons bedrijventerrein staat. Dit mag allemaal niet baten en willen daarom in de toekomst ook niets meer te maken hebben met dit bedrijf als dit niet op korte termijn wordt opgelost.

Gewenste Oplossing:

Nieuwe Iphone 4S + verrekening abonnementskosten in de periode dat wij geen Iphone ter beschikking hebben gehad.

Alle klachten die gemeld zijn door