Klacht: T-mobile thuis pakket installatie

op 18 september 2018 over Guidion in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een T-mobile thuis pakket ontvangen. Volgens T-mobile zou de installteur van guidion de modem installeren en kabels aanlegeen voor de TV, telefoon en laptop. Op 12 september kwam de installateur alleen de modem in de meterkast installeren en de losse kabels aan mijn dochter gegeven met de boodschap dat de kabel kan aleen aangelegd worden tegen een betaling van 19euro per uur. Ik heb zelf de kabels aangeled maar dat was niet de afspraak met T-mobile.

Gewenste Oplossing:

Had hij de kabels aangelegd dan was ik tevrede.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guidion

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guidion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door geen@