Klacht: Omruilgarantie

Marion Huijssen op 28 maart 2023 over Swiss Sense in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik heb net gebeld voor de omruilgarantie en dat is goed gegaan.
Nu vroeg ik aan de mevrouw van Swiss Sense waar die 60 euro voor was, en daar kreeg ik een hele uitleg van. Ik ben best geschrokken over wat ze vertelde. Dat is voor het vernietigen van de twee matrassen!! Waarop ik reageerde dat ik dat echt absurd vind, en in shock ben dat ik daar aan mee moet betalen om ze te laten vernietigen.
Je laat de matrassen via de garantie omruilen, (wat in de algemene voorwaarde niet wordt vermeld dat ze worden vernietigd) en dat krijg je klakkeloos aan de telefoon te horen dat ze vernietigd worden, en ook nog waar ik me druk om maak! Laat het voorop staan dat ik het bedrag begrijp en prima vind, alleen niet voor deze doeleinden!
Ik zeg: vind u dat niet schokkend, dat je te horen krijgt dat ze vernietigd worden terwijl je ze nog aan iemand kan geven die ze hard nodig hebben, en dat dat dan betekend als je op een dag alleen al 10 omruilgaranties krijgt, dat er al 10 worden vernietigd om waarschijnlijk niks in het val van mij. (Ik wil hem omruilen i.v.m. erge lichamelijke klachten, maar de matrassen zijn verder in prima staat.)
Ja, was het antwoord maar ik kan daar niks aan doen het is mijn werk, heeft u nog andere vragen!

De omruil is voor ons geregeld, maar twijfel nu zelf om dat wel te doen i.v.m. met het vernietigen, maar 499 is toch een klap geld om zomaar weg te geven en daar niks voor terug te krijgen.

Het is misschien geen echte klacht in sommige ogen, en ik heb daar zelf ook normaal niet zoveel last van, maar ik zit al lang te kijken naar matrassen die binnen hetzelfde bedrag vallen, en dan hoor je dat ze voor 60 euro vernietigd worden, dat viel me nu erg zwaar, omdat ik het heel oneerlijk vind en ik vind weggooien is zonde! en ook het klakkeloze antwoord vond ik heel erg!

Ik krijg net een bericht, dat ze niet vernietigd worden, maar recycled worden. Dan ben ik nog van mening dat het anders kan. Nu gaat het dan om het milieu, maar armoede is denk ik ook heel erg, vooral tegenwoordig, misschien op dit moment wel erger!

Ik hoop dat ik antwoord krijg!! Ondanks ik denk dat er toch niks zou veranderen, maar zou het erg fijn vinden als er over nagedacht word Hoe kan het anders

Met vriendelijke groet
Marion Huijssen

[email protected]

Gewenste Oplossing:

Lijkt me duidelijk, of verkopen voor een heel klein bedrag, maar mooier zou zijn om het te geven aan mensen die het hard nodig hebben. Het zou op zoveel manieren anders kunnen!
Met de wetenschap die ik nu heb zou ik zelfs willen weten of de matrassen goed terecht zijn gekomen, en daar heb je geen persoonlijke informatie voor nodig.
Misschien naar een stichting bv: nationale hulp fonds! Lijkt mij het zeker waard. de goederen zijn al dik betaald!

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Swiss Sense over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Swiss Sense in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Swiss Sense een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Swiss Sense

Heeft op 28 maart 2023 om 14:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Marion Huijssen