Klacht: Chemische lucht uit Swiss Sense bedden

Wolfheze op 10 augustus 2014 over Swiss Sense in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind dec 2013 hebben wij bij Swiss Sense in Arnhem bij de Swiss Sense outlet store een bed gekocht. Meteen dezelfde dag geleverd gekregen en meteen al na het plaatsen merkten we een sterke chemische lucht. Een erg penetrante en onprettige lucht. Verder heeft deze lucht ook lichamelijk invloed. Tijdens de eerste nacht slapen in het nieuwe bed hebben wij beiden hoofdpijn danwel misselijkheid ervaren door de lucht afkomstig van het bed. De impact was dermate dat één van ons zelfs elders is gaan slapen.

De volgende dag meteen de verkoper van de winkel in Arnhem gebeld, deze vertelde ons dat deze lucht komt door de verlijming van de matrassen en/of topper. Wij vroegen naar de op internet gaande verhalen van gifgassen uit zeecontainers waarbij de bedden uit China komen, aangegeven werd dat dit niet van toepassing is op de Swiss Sense bedden. Er werd ons verteld dat de Swiss Sense bedden uit Nederland komen en dat de geur binnen 2 weken verdwenen dient te zijn.

Conform afspraak hebben wij na 2-3 weken opnieuw contact opgenomen omdat de klachten aanhielden. Via de vriendelijke en adequaat handelende klantenservice zijn we toen goed geholpen. Eerst is er een service monteur langs geweest die het bed heeft ingespoten met een bepaalde spray. Nadat ook dit niet bleek te helpen hebben we in maart een andere boxspring ontvangen.

Een goede service van Swiss Sense, echter tot onze grote teleurstelling ook deze keer weer met dezelfde klachten rondom een penetrante en chemische lucht met lichamelijke klachten als gevolg. Binnenkort komt opnieuw een service monteur de situatie bekijken.

Wij zijn inmiddels echter ons vertrouwen in Swiss Sense producten verloren. Zijn er andere mensen die vergelijkbare ervaringen hebben?

Gewenste Oplossing:

Aangezien wij geen vertrouwen meer hebben in Swiss Sense producten, zouden wij graag zien dat wij het aankoopbedrag terug krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Swiss Sense over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Swiss Sense in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Swiss Sense een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Swiss Sense

Heeft op 22 december 2014 om 16:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Inmiddels is deze melding in samenspraak met onze klant opgelost.

Team Webcare
Swiss Sense

Alle klachten die gemeld zijn door