Klacht: SUPER SLECHTE SERVICE

op 13 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben erg telurgesteld van DPD die mijn pakket in eerste instantie 10 dagen laten liggen (verkeerde te kort label afgedrukt van die straat naam) en na 5 keer bellen (0900 nummer) en elke keer meer dan 20 minuten gewachten, had ik na elke beloof die pakket nog niet ontvangen . We zijn nu 15 dagen verder en pakket is nog niet opgeleverd. Super unhappy mee

Gewenste Oplossing:

Ik kan niet meer tevreden zijn maar NOOIT DPD voor enkele service adviseren

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kunal