Klacht: Super droge shag in een nieuw pakje zware shag 62.5gram

op 24 augustus 2017 over John Player Special in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste. Ik heb gister een nieuw pakje shag gekocht jps zware shag 62.5 gram. Toen ik hem openmaakte was het zoo droog er kon geen shagje van gedraaid worden. Hoe lossen we dit op roken is namelijk al duur en ik betaal voor kwaliteit shag daarom dacht ik. Laat ik de klacht eens melden mvg wiebe sprietsma

Gewenste Oplossing:

Als ik nieuwe shag krijg toegestuurd ( die niet droog is) ik hoef geen geld terug want ik blijf deze shag roken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over John Player Special

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over John Player Special nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wiebe321